Filtracja wody w 5 krokach
Usuwa zanieczyszczenia – minerały (wapń, magnez) pozostają w wodzie!
1. Bardzo drobna włóknina filtracyjna zapobiega przedostawaniu się do wody dużych cząsteczek zanieczyszczeń ze starych rur
2. Włóknina jonowymienna zmniejsza ilość metali, takich jak ołów
3. Naturalny mikrowęgiel ze skorup orzecha kokosowego:
- usuwa substancje, które źle wpływają na smak i zapach wody (np. chlor)
- zapewnia wodę o naturalnym i świeżym smaku
- zmniejsza śladowe ilości herbicydów, pestycydów i leków*
4. Dodatkowa, bardzo wydajna siatka filtracyjna zatrzymuje małe cząsteczki > 60 µm
5. Membrana mikrofiltracyjna redukuje 99,99% bakterii, np. bakterie legionelli, oraz najdrobniejszych mikrocząstek o wielkości > 0,5 µm*
*jeśli występują w wodzie kranowej